Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor. Läs vår integritetspolicy

Om Företaget

Botnia Ställningar AB är ett företag med gedigen erfarenhet och stark känsla för service och säkerhet. Vårt kontor och lager har vi utanför Domsjö Fabriker. Vi är mycket vana vid industriarbeten då vi idag har underhållsavtal med bl.a. Sekab, Akzo Nobel, Övik Energi och Hörneborgsverket vid Domsjö fabrikers industriområde.

Bygg- och fastighetssidan är en stark del i Botnia Ställningar, där vi servar de flesta byggföretag och målerier lokalt. Underhållsavtal har vi även här med Örnsköldsviks kommun, AB Övikshem, Örnsköldsviks Airport, Miva samt Övik Energi.

Vi har valt att arbeta med Layher, den största ledande ställningsfabrikanten. Detta medför att vi har en stor tillgång till material, vilket gör oss starka. Vi förmedlar även klätterställningar, bomliftar och saxliftar. Detta sammantaget med viljan att alltid göra ett bra jobb, ger oss kapaciteten att vara just så flexibla och serviceberedda som ni önskar.

Det finns inga omöjliga problem – bara intressanta lösningar!


Vi tar Skydd & Miljöfrågor på allvar och anser att genomgång av arbetsmiljö, risker och skyddsåtgärder är speciellt viktiga. Vi har en aktiv arbetsmiljöpolicy som motverkar både akuta olycksfallsrisker och mer långsiktiga risker.

Företaget är medlem i Svenskt Näringsliv, SAF, medlem i Byggmästarföreningen samt Sveriges Byggindustrier.